HOME
POREČ
PRIVATNI SMJEŠTAJ
CJENIK
HOTELI
NEKRETNINE
KONTAKT
 
 
IZABERITE SVOJ SMJEŠTAJ
Mare Porec Mare Porec
 • POREČ - PARENZO
 • Smješten na zapadnoj obali Istarskog poluotoka, između ušća rijeke Mirne na sjeveru i Limskog kanala na jugu, blage klime, razvedene obale s mnoštvom otočića i poluotoka obraslih u gustu borovu šumu s predivnim plažama, zaštićen s mora otokom Sveti Nikola, Poreč je postao vodeći centar hrvatskog turizma, razvijajući se od malog ribarskog naselja do privlačnog turističkog središta. Grad kulture, turizma, sporta i zabave, višestruko nagrađivan zbog svoje uređenosti i čistoće.

  Porec Parenzo

  Od malog primorskog mjesta, Poreč je izrastao u privlačnu turističku destinaciju, koja se razlikuje od drugih po velikoj pažnji koja se pridodaje uređenosti, širokom rasponu smještajnih kapaciteta, raznovrsnoj ponudi događaja i aktivnosti te ponudi prilagođenoj svakom gostu.

  Porec Parenzo

  Poreč je mjesto s dugom i burnom povijesti koje čuva tragove prošlosti u svojoj staroj jezgri. Od rimskog doba do danas prošlo je više od dva tisućljeća , a porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike, od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika s poznatim mozaicima, iz VI. stoljeća koja je ušla pod zaštitu UNESCO-a 1997. godine.

  Porec Parenzo

  Osim zanimljive povijesti i kulturnih događanja, Poreč nudi raznovrsnu ponudu sportova, od tenisa, beach volleya, nogometa, jahanja, biciklizma, pješačenja, te drugih sportova na vodi, koji će obogatiti odmor svakog svog posjetitelja.

  Poreč je zasigurno biser hrvatskog turizma koji svojim posjetiteljima nudi drugačiji odmor, prepun zabave i događaja.

 
APP MARE - Poreč
 
GDJE SMO